Over Ons

De ruime voorzieningen op het mooie landschap zorgen voor een aangenaam verblijf in een van onze 6 unieke B&B wagens waar rust en recreatie centraal staan.

Arken AE  is gelegen aan verschillende wandelroutes en fietsroutes, ideaal voor een wandel- of fietstocht door de mooie omgeving. Een heerlijk ontbijt om 09:00, in de middag een fiets- of wandeltocht in de omgeving, en wanneer u terugkomt, wordt u hartelijk verwelkomd door onze gastvrije hosts en de vele dieren op de boerderij.

Welke dieren zijn er zoal?

Koeien van alle leeftijden, schapen en in het voorjaar natuurlijk lammetjes! Ook houden wij kippen, zijn er 4 honden en katten. Ook hebben we een paard en een pony. Heel leuk om te zien: de koeien die in de lente naar buiten mogen Een perfect weekendje weg met de kids?

Boerderijwinkel

Een ruime boerderijwinkel met eigen gekweekte en zelfgemaakte producten. Verse eieren, verse melk en natuurlijk allerlei heerlijk vers zuivel. En wat dacht u van de zelf gekweekte rababer, courgettes en pompoenen? Er is voor ieder wat wils!

Overnachten bij Arken AE is geschikt voor iedere leeftijd en voor een vakantie of weekendje weg in Amsterdam is onze comfortabele B&B de perfecte plek.

Bent u van plan om in de lente langs te komen voor een weekendje of midweekje weg? Dan heeft u geluk! In de lente gaan onze koeien voor de eerste keer naar buiten. Dit blijft een feest. Vanzelfsprekend mogen gasten helpen met de koeien voeren en melken. Leuk voor kids, maar natuurlijk ook gewoon voor de ouders! Of u nu 10 minuten bezig wilt zijn, of als u het leuk vindt om een hele middag bezig te zijn met de koeien, u bent meer dan welkom!

Ook fantastisch voor vogelliefhebbers om te zien: in de lente maken tuinvogels nestjes in de omringende bomen en struiken. Daarnaast komen de weidevogels iedere lente terug om hun nesten te maken en te broeden. Vogelspotters kunnen genieten van verschillende vogelsoorten: kieviet, grutto, tureluur en nog veel meer bijzondere vogels.

Fluisterboten

Bij Arken B&B kunt u de omgeving niet alleen met de fiets of wandelend ontdekken, ook kunt u gebruik maken van de fluisterboten. Een fluisterboot is een boot die wordt aangedreven door een elektromotor. Elektrisch varen dus! Stil én zuinig. Waar vaart u heen?