Fluisterbootjes

Fluisterboot en kano huren

Bij Arken B&B kunt u de omgeving niet alleen met de fiets of wandelend ontdekken, ook kunt u gebruik maken van de fluisterboten voor max. 6 personen per boot. Een fluisterboot is een boot die wordt aangedreven door een elektromotor. Elektrisch varen dus! Stil én zuinig. Bij Arken B&B staan wij voor u klaar om u een heerlijke dag op het water te bezorgen. Waar vaart u heen?

Fluisterboot Amsterdam

Tijdens een dagje op het water geniet u van stukken natuurschoon die u nergens anders tegen zou komen. Er zijn verschillende routes beschikbaar, u raakt niet uitgekeken! Bij de ene route ziet u verschillende soorten weidevogels en roofvogels, bij de andere route kunt u geniet van kikkers en allerlei soorten vissen, natuurlijk van dichtbij. Ook voor de kleintjes is een dagje met de fluisterboot een leuke ervaring!

Zowel in het zomerseizoen als winterseizoen geniet u van het buitenleven, in onze rustige omgeving kunt u zelfs uw hengel uitwerpen. Voor sportvissers én amateurvissers ook genoeg te beleven.

Fluisterboot huren bij Arken B&B

Voor mooie slootjes, fantastische uitzichten, een rustige omgeving en altijd talloze dieren op de route bent u bij Arken B&B op het juiste adres. Wij bieden alles wat u nodig heeft om een onbezorgde dag op het water te beleven. Een mooie tocht op het water in een van onze fluisterboten is natuurlijk nog gezelliger wanneer u lekker eten en drinken meeneemt. Zo maakt u er een leuke dag van samen met uw gezin, partner of vrienden en vriendinnen!

Langs verschillende dorpjes, picknickplekken of een ander stukje natuur – waar u ook zin in heeft, met een fluisterbootje komt u langs enorm veel leuke plekjes om even een korte (of lange) stop te maken. Met wie gaat u op pad om de natuur te verkennen met een van onze fluisterbootjes? Tot snel!

De dagprijs voor de verhuur van een fluisterbootje is €100,-. Dan heeft u alle tijd om in 7 uur de omgeving te verkennen. Inchecken kan tussen 10.00 en 13.00 uur.

Nu ook 4 kajaks voor 1 persoon € 15,- per dagdeel 10.00 tot 13.00 of 14.00 tot 17.00 hele dag € 22,50.

2 Canadese kano’s voor 3 volwassene of 2 volwassene en 2 kinderen onder de 8 jaar € 25,- per dagdeel 10.00 tot 13.00 of 14.00 tot 17.00 € 37,50 voor hele dag

bekijk uw vaarroute:

Fluisterboot

Vanaf: 50.00

Reserveren

Reserveren kan ook via mobiel of whatsapp: 06 83009107 per e-mail info@arkenae.nl